Hvem er jeg

Janni Ammitzbøll, psykoterapeut MPF og Jordemoder

 

Min terapeutiske tilgang er krops-, relations- og ressource terapi.
Det er mange fine ord, men dækker over at kroppe husker og nogle udfordringer kræver forløsning den vej. Chok der sætter sig som traumer, kan være meget hæmmende for vores livsførelse, men der er en vej ud og håb for selv de mest voldsomme traumer.
For at kunne få optimal udfoldelse i sit liv, er det vigtigt, at finde de ressourcer man har iboende og benytte og videreudvikle dem.
Af og til er de i relationen med andre, det bliver udfordrende, hvorfor det kan være et terapeutisk arbejde på at bevæge sig mere fri i disse og forløs gamle temaer.

Stor erfaring med

  • Chok/traume – hvilket dækker bredt fra hjernerystelser, cykelstyrt, fald, medicinske traumer efter indlæggelse herunder fødselstraumer m.v.
  • Stress
  • Angst
  • Sorg og tab
  • Fødselsdepression – hos mænd og kvinder¨’
  • Efterfødselsreaktion – hos mænd og kvinder
  • Udfordringer i graviditet – herunder tilknytning til det kommende barn

I 2011 afsluttede jeg min 6 årige psykoterapeutuddannelse ved Nordisk Instituttet for Psykoterapi, og da uddannelsen er godkendt af Psykoterapeut Foreningen og giver det mig ret til at benytte den beskyttede titel MPF.
I 2021 afsluttede jeg en 3 årig videreuddannelse til Somatic Experiencing®-terapeut – i mere daglige tale chok traume terapeut.
Udover min uddannelse til psykoterapeut er jeg uddannet jordemoder i 2003.
Dertil har jeg en etårig supervisoruddannelse fra år 2007 og opnåede i 2013 certificering til  International Board Certified Lactation Consultant (IBCLC), specialist i amning.

Jeg er bosat i Silkeborg og arbejder deltid som jordemoder på Viborg Regionshospital, hvor jeg bl.a. har konsultation for sårbare gravide og samtaler med gravide, som lider af et fødselstraume.
Jeg er medforfatter til bogen:
“Fødselsdepression – der er hjælp at få” fra Frydenlund

Jeg modtager selv terapi og får løbende supervision af: Gro Nordland, psykoterapeut og SE certificeret samt Maiken Bjerg, psykoterapeut og SE certificeret.